CDDRI


Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative (CDDRI) je “think and do tank” posvećen stvaranju prostora za društveni dijalog kao osnove održivih društvenih promena.

CDDRI nastoji da pokrene srpsko društvo kroz dijalog koji uključuje sve društvene grupe, i koji bez diskriminacije poštuje svačije mišljenje i argumente, iako ga ne prihvata. Takođe, CDDRI nastoji da produbi regionalne odnose kroz proces saradnje u zajedničkom interesu, destigmatizacije i udruživanja zarad unapređenja kvaliteta života svih stanovnika Balkana.

Okupljamo vladu, opoziciju, privatni i javni sektor, akademiju i civilno društvo gde se kroz otvorene debate govori o ključnim problemima u Srbiji i regionu.

Koristimo inovativne tehnike istraživanja kako bi došli do najpouzdanijih saznanja o društvenim pojavama. Sprovodimo rigorozne analize o kritičnim izazovima za društvo i omogućavamo uvide o uticaju geopolitičkih promena na Srbiju i region.

Okupljamo i usmeravamo novu generaciju lidera kako bi proširili znanje o ključnim političkim i društvenim izazovima i razvili analitičke sposobnosti. Na taj način omogućavamo dugoročne pozitivne društvene promene u Srbiji i regionu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanje za nas, rado ćemo vam odgovoriti.

info@imovinakosovo.org